Acasa MagazinLumea femeilor Ramona Gabor, eclipsata de formele apetisante ale ”viespei” lui Ogica (FOTO)

Ramona Gabor, eclipsata de formele apetisante ale ”viespei” lui Ogica (FOTO)

scris de Doru Dragomir
122 afisari

Dupa o perioada destul de lunga in care a disparut din prim-plan, revenirea Ramonei Gabor pe podium, intr-o tinuta sexy, a fost asteptata cu mare interes de barbati, dar mai ales de presa. Sora Monicai  a fost mireasa unei prezentari de moda cu totul si cu totul speciala din Princess Club, unde joi noapte au urcat pe podium nu mai putin de 30 de manechine! Printre cele care au defilat pe catwalk, deghizate cu masti de bal mascat venetian, s-au numarat vedeta Playboy Iulia Rosca, Simona Trasca, pilotul Andreea Necula, Denisa Tanase, Andreea Tivadar, Alexandra Enachescu, Mirela Chirila, ”sosia Adelinei” Cristina Roman, Denisa Modilca si multe altele, pentru care podiumul a fost pur si simplu neincapator. 
 

Mireasa Ramona Gabor, eclipsata de formele apetisante ale ”viespei” lui Ogica

Iar cand toata lumea o astepta pe mireasa serii, Ramona Gabor, pe podiumul din Princess si-a facut aparitia o blonda cu forme extrem de apetisante. Este vorba despre noua iubita a lui Stelian Ogica, cea desemnata ”fata cu cea mai supla talie din Romania”. ”Viespea lui Ogica”, pe numele ei adevarat Vanessa Stoltz, i-a lasat cu gura cascata pe barbatii din club cu posteriorul ei bombat, teleportat parca de la Carnavalul de la Rio. Dupa defilare, in jurul ei au inceput sa roiasca barbatii, dar Stelian Ogica nu a scapat-o nicio secunda din priviri, a dansat aproape non-stop cu ea, iar cand s-a odihnit, i-a facut marcaj strans. La un moment dat, i-a fost insa ”rapita” de un reporter mai curios, care i-a masurat talia pentru a se convinge ca renumele ei este pe deplin justificat.
 
Petrecaretii din Princess au tinut cont de tematica serii, bal mascat venetian, si multi dintre ei au purtat masti, ca cele 30 de manechine din prezentare, carora li s-au adaugat alte 70 de femei frumoase ce au luat cu asalt zona VIP, deorece fiecare fata a primit la intrarea in club o astfel de masca, pentru a spori misterul serii ce a reusit sa reproduca atmosfera venetiana.

Foto: Facebook Untold
FOTO: Captură Digi24
Foto-محمد العلي Twitter

2 comentarii

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 13-01-2012 - 16:19

FElicit pe acesta cale COLEGIUL de REDACTIE si pe dshoara BECIU de formele minunate si apetisante afisate ! Ce ne trebuie noua proteste pro ARAFAT ! Mai bine cu viespea lu’h ogica! Da ceva noutati cu aia de la dede, aia care se echivala cu o punga de sfert de detergent , a lu tambuchiu de rusnack!…

Ciu Huhu 13-01-2012 - 19:04

Dispari lesinatule!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult