Acasa MagazinLumea femeilor Războiul divelor. Mihaela Rădulescu o iartă pe Andreea Marin

Războiul divelor. Mihaela Rădulescu o iartă pe Andreea Marin

scris de R. C.P.
698 Afisari

Mihaela Rădulescu a declarat în exclusivitate la Realitatea TV că nu înţelege de ce Andreea Marin Bănică a atacat-o din senin şi că speră să îi treacă. Ea a precizat că o iartă şi o înţelege, întrucât s-ar putea să fi avut o zi mai proastă.

Mihaela Radulescu si Andreea Marin

Nu înţeleg, a fost o pornire pe cer senin, care sper să îi treacă, nu ne face cinste (…) Nu este un război când se ceartă un om singur, când nu îşi doreşte să fie Mihaela Rădulescu. Nu cred că s-a gândit f oartebine la ce a spus atunci, a avut un moment de rătăcire, sper să îi pară rău„, a declarat Mihaela Rădulescu. Vedeta TV a precizat că nu i-au plăcut războaiele niciodată. „Niciodată nu am avut o vehemenţă asupra unei persoane fără argumente. A spune că nu vrei să fii comparat cu o anumită persoană, este o jignire a persoanei respective fără să ai argumente„, a mai spus Mihaela, precizând că nu are de ce să îi fie ruşine de viaţa ei.

Sper să ajungem la un moment de graţie, să ne cerem scuze„, a mai spus Rădulescu, care i-a cerut scuze în public, pentru prima oară şi fostului ei soţ, Elan Schwartzenberg, pentru nişte declaraţii din trecut despre el. Îi cer scuze fostul meu soţ pentru ce am spus atunci, era un moment de durere al unei mame care se judeca în tribunal pentru copil. Relaţia noastră este foarte în regulă acum, ne creştem împreună copilul„, a spus Mihaela Rădulescu la Realitatea TV.

„Aş vrea ca Andreea să nu mai folosească ca instrument de tortură atacurile la persoană, ci bunul simţ”, a subliniat fost prezentatoare TV. Mihaela Rădulescu a spus că o iartă pe Andreea Marin Bănică pentru atacul său şi că o înţelege, întrucât se poate să fi avut o zi mai proastă. Ea a precizat că nu se vede întorcându-se în România, principalul motiv fiind fiul său. „Este foarte bine adaptat acolo, are rezultate extraordinare. Este mult mai protejat acolo„, a spus vedeta de televiziune.

1 comentariu

ParpanghELe : ete dive,care dive 26-09-2011 - 03:12

Doua cordeline productum moldave, de cea mai joasa teapa,gen gaboritele si alte pitipoance devin dive! Foanfa aia nespalata preluata de raposatul Dan Iosif, un alt cocalar , iar filozoful tiriac , robi turcescu si lista cu trecatori care si-au depus plusul seminal, le indreptateste la titlu. Elan este un dobitoc , care intretine scursura asta la Monte Carlo, noroc ca confratele Banica mai destept, se scapa de parasuta care se pliaza tot mai greu la varsta !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS