Acasa MagazinLumea femeilor Sandra Bullock, cea mai frumoasă femeie din lume

Sandra Bullock, cea mai frumoasă femeie din lume

scris de L.M.
22 afisari

Sandra Bullock a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume în clasamentul întocmit de revista People pe anul 2015, iar dacă majoritatea femeilor s-ar simți onorate de acest titlu, Bullock l-a catalogat, cu modestie, drept „ridicol”, conform starpulse.com.

Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actrița în vârstă de 50 de ani a întrecut alte 192 de „frumuseți răpitoare” conform copertei numărului special al revistei People ce va apărea la 4 mai.

„Adevărata frumusețe este tăcută”, a comentat actrița. „În special în acest oraș (Los Angeles) este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, important este să fii o persoană bună, o mamă bună, să faci o treabă bună cu masa de prânz, să lași pe cineva să ți-o ia înainte dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nici măcar nu încearcă (să pară frumoși)”, a comentat ea.

În ceea ce privește prioritățile ei, actoria a coborât pe locul doi. Sandra Bullock se dedică creșterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în 2010.

„Când l-am ținut pentru prima oară în brațe, am înțeles care este scopul meu în viață. Atât timp cât sunt sănătoasă și în putere, și nu-mi las mintea să o ia razna, plină de incertitudini cu privire la cine sunt, mă pot uita în oglindă și-mi place ceea ce văd”, a mai susținut ea.

Printre frumusețile celebre aflate pe lista întocmită de revista People se mai numără și Ariana Grande, Shay Mitchell, Gabrielle Union, Taraji P. Henson sau Gigi Hadid.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult