Acasa MagazinLumea femeilor Sex de trei ori pe luna

Sex de trei ori pe luna

scris de Ziua Veche
1 afisari

Da, aceasta este frecventa cu care fac sex cuplurile britanice. Si, desi informatia e foarte recenta, e posibil ca, din cauza stresului cotidian generat de criza si a programului prelungit de munca, media sa scada si mai mult. Este vorba despre femei si barbati tineri, care isi doresc copii si ajung sa plateasca sume aberante pentru diagnosticarea si tratamentul infertilitatii, care este fireste, principala suspecta cand sarcina intarzie sa apara.
 

Despre aceasta ciudatenie am vorbit saptamana trecuta, printr-o intamplare, cu un medic devenit faimos in Anglia ca fiind barbatul care „a lasat insarcinate 45 de femei intr-un an”. Nu, nu e fratele celui american, care a fost condamnat pentru ca folosise propria sperma pentru inseminarea artificiala a catorva zeci de femei :). Doctorul Shamus din Cambridge a inventat un dispozitiv format din mai multi sezori plasati in diferite zone ale corpului femeii, inclusiv in vagin, care inregistreaza varii parametri, inclusiv frecventa actelor sexuale ale cuplului. Daca in decurs de un an pacienta nu ramane gravida, i se returneaza banii, 495 de lire sterline. Dar nu s-a intamplat inca, pentru ca ceea ce a constatat cercetatorul a fost uluitor: femeile urmeaza de obicei cu strictete toate indicatiile medicale, dar uita sa mai faca si sex. In concluzie, in toate cazurile, grijile referitoare la infertilitate s-au dovedit a fi nefondate. De altfel, medicul nici nu accepta paciente care au deja diagnostice clare de la mai multi confrati pe la care au trecut inainte. Deci, daca nu exista cu adevarat o cauza organica, functionala sau de alta natura, principala vinovata este abstinenta de cuplu modern. Dupa programe zilnice dintre cele mai stresante, singura dorinta a partenerilor cand ajung in sfarsit in pat este sa… doarma. Cuplurile sunt prin urmare sfatuite in urma monitorizarii sa respecte si un program de facut sex care conduce fireste si la rezultatul dorit. Dincolo de chestiunea copiilor doriti, dar care intarzie sa apara, aceasta statistica spune foarte mult despre ce devine viata de cuplu in marile orase. Exact acolo, unde sunt conditiile si banii, nu mai este timpul si dorinta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult