Acasa MagazinLumea femeilor sex.com vândut pentru 13 milioane de dolari

sex.com vândut pentru 13 milioane de dolari

scris de Ziua Veche
5 afisari

Domeniul online sex.com, care a fost scos la licitaţie în luna iulie, după ce compania care îl deţinea, Escom LLC, a intrat în faliment, a fost vândut pentru 13 milioane de dolari, informează BBC News Online.


Clover Holdings, o companie obscură înregistrată în insula Saint Vincent din Caraibe, a înaintat cea mai valoroasă ofertă, informează Mediafax. De-a lungul timpului, domeniul sex.com a avut mai mulţi posesori şi, la un anumit moment, a fost sub controlul unui escroc care l-a furat de la primul său posesor. Tranzacţia va fi finalizată după ce va primi acordul judecătoriei care supervizează activităţile Escom LLC. Instanţa va lua o decizie pe 27 octombrie.

Suma este una dintre cele mai mari plătite vreodată pentru un domeniu online. În 2006, când Escom a cumpărat domeniul, se estimează că ar fi plătit pentru el 14 milioane de dolari. Cel mai mare preţ plătit vreodată pentru un domeniu online a fost de 16 milioane de dolari, achitat de compania de marketing QuinStreet pentru a păstra extensia insure.com. Primul proprietar al domeniului sex.com a fost fondatorul site-ului Match.com, Gary Kremen, care l-a vândut în 2006.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult