Acasa MagazinLumea femeilor Trucurile Victoriei Beckham

Trucurile Victoriei Beckham

scris de A.B.
4 afisari

Victoria Beckham ne învaţă cum ne putem “falsifica” înălţimea. Ea a dezvăluit micile ei secrete pentru a părea mai înaltă. 

victoria beckhamVictoria Beckham a dezvăluit pentru ediţia americană a revistei Vogue cum reuşeşte să pară mai înaltă, deşi nu are înălţimea unui fotomodel.

„Din cauză că nu am înălţimea unui fotomodel, am vrut să creez o iluzie. Oamenii cred că sunt mai înaltă decât sunt în realitate. Acest lucru se întâmplă nu datorită pantofilor pe care îi port, ci datorită modului în care mă îmbrac”, a spus ea, cunoscută pentru ţinutele simple, mulate şi care evidenţiază talia, pe care obişnuieşte să le poarte. 

Victoria a dezvăluit şi secretul siluetei sale de invidiat: regim sportiv riguros, care a ajutat-o să revină în formă rapid după ce a născut cel de-al patrulea său copil, o fetiţă Harper Seven, în 10 iulie 2011, potrivit dailymail.co.uk. „Alerg foarte mult. Alerg chiar şi de şase ori pe săptămână. Devin obsesivă când mă implic în ceva”, a spus Victoria Beckham.                 

Ea şi-a uimit fanii, apărând cu o siluetă foarte subţire la New York Fashion Week, la doar opt săptămâni după ce născut-o pe Harper.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult