Acasa MagazinLumea femeilor Un orgasm, va rog!

Un orgasm, va rog!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Cum peste 70% din femei, la nivel global, nu s-au intalnit in pat sau oriunde in alta parte cu orgasmul, intai s-a inventat cocktailul cu acelsi nume, ca o amarata de iluzie. Altfel delicioasa,  dar nici macar ruda de departe cu titularul, in orice numar l-ai comanda. Pe care ea il poate cere nonsalant-sagalnic unui barman, dar fara sa fi incercat acelasi lucru cu barbatul care i l-ar fi putut procura in mod real.

Sarim peste jucarii si ajungem la ultima inventie (oare?): injectia cu botox/colagen/grasime fix in punctul G. Sa-i zic disperare, se supara doamnele. S-ar putea supara la fel de bine si domnii daca aud ca ele isi doresc umplerea artificiala a spatiului intru cresterea zonei de contact. Sa-i zic spirit antreprenorial bazat tocmai pe statistica de care pomeneam la inceput, se supara esteticienii cu bisturiu care au ajuns sa redea juvenetea, fireste ca la cerere, pana si in zone agresate indelung de epilatul brazilian. Iar acum, zic ei, de la doctor David Matlock citire, sa creasca si sensibilitatea locala pana cand pacientele vor ajunge sa faca precum indienii de placere. Mai, sa fie! Citesc si ma crucesc. De botox-party am auzit, am si participat, la naiba, mai indrepti ne-chiar-invaziv pielea de pe fata. Dar sa participi la un G shot botox party, adica sa te-ntepi si umfli pe-acolo pe unde e lasat de Sus sa se plimbe nervos organul copulativ (na, cum suna!) si sa treaca copilul, e cam prea mult. Sau nu? Descrierea e a unei jurnaliste din L.A. aflata declarat in cautarea singurei senzatii tari care ii lipsea pana la 40 de ani. Identificare personala asistata punct G. Oops! La unele, nu-i. Se naruie teoria. Venit degeaba. Pa! Celelalte, pe rand, sus pe masa, anestezie locala si injectia. Nu doare. Ca prostia. O portie, 1850 dolari, efectul – adica volumul, nu placerea, tine 3 luni, doua, 2500, 9 luni, ca s-a marit 200%. Pleaca vesela acasa. Incantata ca e 3G ca volum fata de dotarea naturala, dornica sa strige micutul totusi secret intregii lumi. E single. Poate gaseste totusi pe cineva inainte de se dezumfla sa ne spuna daca n-a aruncat banii pe geam. Sa fi innebunit femeile?

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS