Acasa MagazinLumea femeilor Vezi care femei îi înebunesc pe bărbaţi

Vezi care femei îi înebunesc pe bărbaţi

scris de A.B.
1.014 Afisari

Este puţin probabil ca un bărbat să reziste în faţa unei femei sexy. Chiar dacă nu vă vine să credeţi, nu blondele îi înnebunesc pe bărbaţi. Iată ce tipuri de femei sexy îi zăpăcesc pe bărbaţi.

rochie rosie

foto: sfatulmamicilor.ro

Dacă vrei să atragi privirile bărbaţilor, îmbracăte în roşu, nu râde zgomotos şi aplică un gloss care să dea senzaţia de buze cărnoase. Sfatulpărinţilor.ro îţi arată ce tipuri de femei sexy îi înnebunesc pe bărbaţi.

Femeile sexy se îmbracă în roşu

Potrivit psihologilor de la Universitatea din Rochester femeile îmbrăcate în roşu nu doar captează atenţia bărbaţilor, ci le şi stârnesc sentimentele amoroase, deşi ei nu sunt conştienţi de acest efect. Iar în dormitor o lenjerie de culoarea focului va aprinde instantaneu dorinţa bărbatului.

Femeile fără umor sunt mai sexy

Femeile foarte amuzante nu sunt deloc atrăgătoare. Mai mult decat atât femeile cu un simţ al umorului dezvoltat chiar îi intimideaza pe barbaţi. Probabil că le este teamă că vor fi eclipsaţi şi nici unui bărbat nu-i place să fie vioara a doua în propria familie.

Femeile sexy au buze generoase

Universitatea din Manchester a publicat un studiu care a concluzionat faptul că buzele generoase sau rujate sunt cele mai atrăgătoare pentru bărbaţi.

Brunetele sau şatenele sunt mai sexy decât blondele

Chiar dacă nu vă vine să credeţi,  barbaţii preferă brunetele şi şatenele. Aceasta este concluzia la care a ajuns un site de socializare după ce s-au chestionat o mulţime de bărbaţi.

Femeile sexy au braţele lungi

Cercetătorii de la Universitatea New South Wales din Sydney au descoperit că femeile care au braţele lungi sunt chiar mai atractive decât cele care au picioare lungi. O concluzie surprinzătoare, dacă ne gândim că podiumurile de modă sunt pline de femei cu picioare interminabile şi, se pare, nimeni nu le-a remarcat braţele.

1 comentariu

urbos 21-04-2012 - 23:38

In cartea de romana era un catren:
„Daca il lasi cum e acum,
Ji danu pute a cacat.
Dar daca-i dai cu mult parfum,
Ji danu pute a cacat”
Nu mai stiu cine a scris versurile. Era un geniu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult