Acasa MagazinLumea femeilor Vezi câteva trucuri ca să începi ziua bine

Vezi câteva trucuri ca să începi ziua bine

scris de A.B.
2 afisari

Dacă eşti morocănos dis de dimineaţă, e bine să iei în calcul cîteva sfaturi pentru a te trezi bine dispus. 

somn_sanatos

foto: manancsanatos.blogspot.com

Este adevărat că nu întotdeauna este uşor să te trezeşti bine dispus dimineaţa.Unica.ro ne învaţă câteva trucuri pentru a începe ziua mai vioi . 

Dacă te scoli devreme, trebuie neapărat să te şi culci devreme. Dimineaţa vei fi odihnit şi te vei scula cu zâmbetul pe buze. 

Seara, înainte de culcare., potriveşte-ţi ceasul la ora la care vrei să fii trezit. Ai grijă însă, evită soneriile stridente sau să programarea ceasului pe buletinele de ştiri, care nu sunt prea optimiste. 

Nu ter ridica brusc din pat. După ce ai deschis ochii, mai stai câteva minute întins, ca să te desprinzi uşor de lumea viselor. 

Pregăteşte totul pentru cafeaua de a doua zi, astfel încât să nu-ţi rămână decât să apeşi pe butonul filtrului de cafea. Astfel, vei evita să pui cafeaua în scrumieră sau apa în filtru,  în locul special pentru cafea. 

Înainte de a intra la duş, bea un pahar mare de apă. Şi ţine minte, este preferabil ca duşul să fie cald şi prelungit, pentru a trezi corpul.

Nu trebuie să lipsească din programul zilnic de dimineaţă nici câteva minute de gimnastică.Înainte de micul-dejun fă 10 -12 minute de exerciţii fizice, ca să-ţi pui corpul în mişcare.

Ei bine, a sosit şi momentul mult aşteptat. Ia micul dejun! Este cel mai bun moment al zilei pentru a te hrăni cum trebuie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult