Acasa MagazinLumea femeilor Vezi ce vrea partenerul tău de sex în funcţie de zodie

Vezi ce vrea partenerul tău de sex în funcţie de zodie

scris de L.M.
5 afisari

Zodicul ne urmăreşte şi în pat. Bărbaţii au experienţe sexuale trecute pe lista neagră. Ce-l sperie pe partenerul tău de sex? Iată ce răspuns îţi dă Zodiacul lui, potrivit eva.ro.

zodii-zodiac-zodieLeu (22 iulie – 22 august)

Cu nativul din Leu ştim că şi aparenţele contează. Leii sunt bărbaţi tandri şi romantici, dar nu cu orice femeie. De exemplu, una neîngrijită, care nu e cu epilatul la zi sau care nu-şi asortează lenjeria intimă îl face să ofteze deznădăjduit la gândul că merită pe cineva mai bun.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Deşi e puţin probabil să o recunoască, bărbatul Fecioară are emoţii atunci când face avansuri sexuale unei femei cu care e de puţin timp într-o relaţie. Îi este teamă să facă primul pas, când încă nu îşi cunoaşte iubita în cele mai mici detalii. În plus, se teme de boli cu transmitere sexuală, de aceea evită aventurile.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul în zodia Balanţă este foarte versatil în pat. Îţi îndeplineşte orice fantezie cu plăcere, dacă ştie că te aduce în al nouălea cer. Problema lui este atunci când partenera nu ia iniţiativa şi nu spune ce vrea, ba mai mult, se arată total nesatisfăcută în pat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă n-ar exista sexul, Scorpionul n-ar obţine ce vrea de la femei. Într-o relaţie se foloseşte de sex pentru a-şi manipula partenera. Ştie că va scăpa de treburile casnice, dacă îi oferă iubitei o partidă de sex ca-n filme. Prin urmare, dacă ea îi refuză ferm avansurile, el va dispera la gândul că a pierdut controlul.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este neînfricatul zodiacului în materie de sex. Ar încerca orice de „amorul artei”. Experienţele noi îi cresc adrenalina, iar spiritul aventurier îl face să testeze fără teamă tot felul de scenarii picante. Totuşi, există ceva care îl pune în încurcătură: atunci când partenera îi spune că îl iubeşte în timpul sexului

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul se consideră un armăsar în pat, deci îi place să conducă şi să-şi uimească partenera cu tehnicile sale elaborate. Ceea ce îl pune pe fugă este o femeie care nu pare să aprecize talentele lui şi, în loc să-l laude, începe să-i dea lecţii. Capricornul nu reacţionează tocmai plăcut când primeşte indicaţii, mai ales în pat!

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul născut în zodia Vărsător este nonconformist, aşa că îşi condimentează viaţă sexuală într-un mod atipic în viziunea unora. Are nevoie de o parteneră lipsită de inhibiţii, care să nu refuze din start propunerile sale indecente. O femeie care vrea sex doar în poziţia misionarului îl sperie.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul născut în zodia Peşti are o imaginaţie foarte kinky şi îi place să joace diverse roluri în pat. Fantezia lui preferată? Vrea să fie dominat de o femeie puternică. Nu se joacă aşa decât în cazul în care simte o conexiune profundă cu cea de lângă el. O teamă comună e aceea că vraja s-ar putea spulbera prea curând…

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul e mereu pe fugă. Şi în pat se grăbeşte şi este impulsiv. Te va incita cu propunerile spontane, dar trebuie să ţii pasul cu el. Pe scurt, acest nativ se aprinde repede şi se stinge la fel de repede. Pentru el este o luptă mentală să se abţină de la orgasm, când totul e aşa de incitant, iar el aşa de aproape…

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul are o poftă de sex care îl face să fie potent întreaga noapte! Mai mult, are un simţ tactil desăvârşit, aşa că ştie cum să-şi atingă iubita. Problema lui e alta: nu stă bine la capitolul imaginaţie. Îl sperie schimbările, cum ar fi să facă sex în poziţii complicate, numai de dragul de a testa ceva nou.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt bărbaţi dezinvolţi, care văd sexul ca pe o distracţie, aşa că preferă să-l practice cu cât mai multe femei. Ceea ce îl sperie pe acest nativ este că ar putea ajunge să se îndrăgostească nebuneşte de o femeie care nu e inventivă în pat. Are nevoie de o iubită lipsită de inhibiţii.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este un amant foarte tandru în pat, pe placul multor femei care adoră sexul mai romantic. Ceea ce îl sperie este că ar putea da peste o femeie care să-l considere fraier. Se teme că nu-i vei arăta suficientă afecţiune şi implicare în pat. Uneori ar prefera să fie şi el un macho, cu o mulţime de femei la picioare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult