Acasa MagazinLumea femeilor VIDEO. Agresor sexual prins în flagrant de jandarmi. Bărbatul atingea femeile în zonele intime

VIDEO. Agresor sexual prins în flagrant de jandarmi. Bărbatul atingea femeile în zonele intime

scris de D.P.
145 Afisari

În această dimineață, într-o stație de tramvai din zona Mihail Sebastian, jandarmii s-au confruntat cu o situație de mare impact asupra siguranței publice: un bărbat atingea femeile în zonele intime și încerca sa dispară urcând în mijloacele de transport.
Urmărit pentru a fi surprins în flagrant, bărbatul a avut același comportament și în tramvai, motiv pentru care a fost reținut de jandarmi și legitimat.

Pe timpul procedurii, s-a prezentat și un lucrător al Societății de Transport București, care a confirmat că bărbatul a mai fost surprins având același comportament față de femei.

În acest context, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost predat polițiștilor, în vederea continuării cercetărilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS