Acasa MagazinLumea femeilor Vrei un bronz perfect: mănâncă roșii

Vrei un bronz perfect: mănâncă roșii

scris de L.M.
265 Afisari

Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit câteva informații mai puțin cunoscute despre roșii, cum ar fi faptul că ajută la un bronz frumos.

„Cu roșii n-ai ce să greșești… că tot așteptăm soarele de vară! Ce faci când vrei o piele frumos bronzată? Mănânci roșii care conțin licopen, un pigment din familia carotenoizilor, cu rol de protecție împotriva razelor ultraviolete. Ce faci când vrei să te hidratezi și să te remineralizezi cu o băutură răcoritoare și sănătoasă? Bei suc de roșii care, spre deosebire de fresh-urile din fructe, nu conține fructoză, nu îngrașă și are mult potasiu”, spune Mihaela Bilic.

În plus, roșia are și puține calorii, inclusiv sucul de roșii, pe care Mihaela Bilic recomandă să-l consumăm fiind plin de nutrienți.

„Aciditatea din roșie crește absorția fierului din carne, pește și legume, nu întâmplător tocănițele, ghiveciul de legume sau sosul pentru paste sunt mai gustoase și mai sănătoase dacă sunt pe bază de sos de roșii”, scrie nutriționistul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS