Acasa MagazinLife Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru. Află cine este actorul

Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru. Află cine este actorul

scris de C.S.
17 afisari

Mădălina Ghenea, fotomodelul și actrița română celebră pentru relațiile avute cu mai multe staruri de la Hollywood, printre care și Gerard Butler, are un nou iubit extrem de popular.

Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru, de la Hollywood. (foto: cugetliber.ro)

Potrivit tabloidului britanice The Sun, acesta ar fi actorul Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani. El ar fi mers cu Mădălina Ghenea într-o vacanţă în Noua Zeelandă, în noiembrie, şi ar fi petrecut Revelionul alături de ea, în România.

Fassbender a preferat să păstreze însă secretul asupra noii sale relaţii amoroase şi a ales să meargă cu sora lui mai mare, Catherine, la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminică seară, la Hollywood, unde a pierdut însă trofeul pentru cel mai bun rol secundar într-un lungmetraj în favoarea actorului Jared Leto, care a impresionat în filmul „Dallas Buyers Club”.

Michael Fassbender a avut o relaţie cu Nicole Beharie, în vârstă de 28 de ani, colega sa din distribuţia filmului „Shame”, care a anunţat despărţirea cuplului, pe Twitter, în ianuarie 2011. Actorul irlandez cu origini germane a avut apoi o relaţie cu atleta britanică Louise Hazel, participantă la Jocurile Olimpice de la Londra în proba de heptatlon.

Mădălina Ghenea, fost model Peroni, în vârstă de 25 de ani, a avut o relaţie de nouă luni, începută în septembrie 2012, cu Gerard Butler, fostul coleg al lui Michael Fassbender din distribuţia filmului „300”. Presa internaţională a asociat adeseori numele ei şi cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.

7 comentarii

pathfinder 15-01-2014 - 16:35

Incearca si ea…

ValVerde 15-01-2014 - 16:39

Who the frack is Butler ??
Si de ce e asta stire de gazeta ???

pathfinder 15-01-2014 - 16:51

A zis cineva ceva de o gazeta?!?

ValVerde 15-01-2014 - 17:03

Congo…a auzit „gaze….” si-a sarit !

Tache 15-01-2014 - 21:27

Ce este mai potrivit decat ca dejectiile umane sa fie intampinate la intrare tot de dejectii.

Covorul rosu de la intrare la Golden Globes plin de dejectii.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2538278/Horror-red-carpet-Golden-Globes-entrance-flooded-SEWAGE-ahead-annual-star-studded-awards.html

CONGO 16-01-2014 - 00:20

E bunuță, ohoho ce bunuță este!

Pai Angelina Joli si Nicole Kidman, cand erau ele tinerici, ii ajung numai pana la genunchi.

Dar, e adevarat, daca se tine una pe alta pe umeri, tot ajung sa-i traga o limba lui Mădălina noastra, trebuie sa recunosc.

jan dinu 16-01-2014 - 00:35

Pina la urma – MADALYNA – asta trecind din SuLA in SuLA …
ajunge la regina la regele CIOABA jr in P””LA .
Shi apoi s-o vezi la BOLLYWOOD cel mai tare pe pamint !!!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult