Acasa Magazin MasterChef, 13 octombrie 2014. Faceți cunoștință cu cei 24 de concurenți

MasterChef, 13 octombrie 2014. Faceți cunoștință cu cei 24 de concurenți

scris de D.P.
6 afisari

MasterChef, 13 octombrie 2014. Faceți cunoștință cu cei 24 de concurenți care vor primi sorturile personalizate si pozitiile in bucatarie, astazi, de la 20:30. 

MasterChef, 13 octombrie 2014. Faceți cunoștință cu cei 24 de concurenți.

MasterChef, 13 octombrie 2014. Faceți cunoștință cu cei 24 de concurenți.

Rand pe rand, ii vom descoperi pe cei care au fost alesi sa ramana in competitie. Povestile lor, pasiunea, determinarea si telurile setate pentru acest concurs le vom afla direct de la ei. Firi diferite, cu istorii si meserii diferite, pe care ii leaga dorinta de a invata si de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emotionante.

Cutia misterelor ii va pune pe concurenti in fata unui lucru neasteptat si vor trebui sa faca o calatorie in timp pentru a reusi sa treaca testul. Creativitatea si emotia sunt condimentele de baza care nu trebuie sa lipseasca din farfurii la aceasta proba. Dintre cele 24 de preparate, chefii vor gusta doar trei, insa doar unul va putea iesi castigator.

Urmatoarea proba se va baza pe imunitatea obtinuta la cutia misterelor, iar castigatorul va avea avantajul de privi o demonstratie a celor trei chefi, care vor gati in fata lui preparate speciale ce vor trebui refacute de concurentii alesi de el. Cu toate ca se bucura de imunitate, concurentul a ales sa faca un lucru neasteptat care i-a surprins pe cei trei jurati.

Aceasta editie va aduce pe micile ecrane si decizia surprinzatoare a unui concurent de a parasi concursul. Este vorba despre unul dintre cei care au uimit juratii inca de la preselectii si a continuat sa ii uimeasca la fiecare proba. Faptul ca acesta a ales sa plece din concurs a starnit reactii dure din partea Patriziei.

Descopera in episodul de astazi, de la 20:30, care au fost motivele pentru care concurentul a ales sa plece, ce reactii au avut chefii, dar si la ce noi provocari au fost supusi cei 24 de concurenti care au intrat pe drumul spre marele trofeu MasterChef!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult