Acasa Magazin MasterChef, 16 decembrie 2014. Fotomodelele și meniul hipocaloric

MasterChef, 16 decembrie 2014. Fotomodelele și meniul hipocaloric

scris de A.A.
4 afisari

MasterChef, 16 decembrie 2014. Cel mai iubit show culinar continuă, în această seară, de la 20:30, cu noi provocari si surprize pregătite concurenților ramasi in competitie.

MasterChef. Fotomodelele și meniul hipocaloric

MasterChef. Fotomodelele și meniul hipocaloric

Azi, concurentii MasterChef vor face cunostinta cu cateva fotomodele pentru care vor gati preparate ce nu trebuie sa depasasca 1.200 de calorii. Cele mai bune preparate vor fi punctate de catre fete si de catre chefi, iar castigatorii vor fi capitanii echipelor pentru proba urmatoare si vor merge sa gateasca pentru actorii din binecunoscutul serial de comedie, Las Fierbinti.

Pentru aceasta noua provocare, cei ramasi in competitie vor fi nevoiti dea dovada de mult talent culinar, dar si simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Echipele cele mai slabe vor intra la duel si saptamana aceasta doi dintre concurenti, un baiat si o fata, vor parasi bucataria MasterChef. Pentru ceilalti drumul va continua catre marea semifinala de saptamana viitoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult