Acasa Magazin MasterChef, 30 septembrie 2014. Cine rămâne în competiție

MasterChef, 30 septembrie 2014. Cine rămâne în competiție

scris de C.S.
3 afisari

MasterChef, 30 septembrie 2014. Cea de-a patra zi de preselectii aduce ultima sansa pentru cei inscrisi. Emotiile preselectiilor se apropie de final. Cine va ajunge in bucataria MasterChef?

MasterChef, 30 septembrie 2014. Cine rămâne în competiție

MasterChef, 30 septembrie 2014. Cine rămâne în competiție

In buzunarele chefilor Patrizia Paglieri, FOA si Adrian Hadean stau ascunse green carduri inca nefolosite pentru concurenti care poate nu se asteapta sa fie salvati. Rasturnari de situatie, teste surprinzatoare si preparate care pun la incercare creativitatea concurentilor urmeaza in editia MasterChef de marti, 30 septembrie, la PRO TV.

Internat in spital pentru probleme grave de sanatate, un tanar a fugit pentru a se inscrie in acest nou sezon al competitiei culinare.  Prezenta sa in platoul emisiunii va starni multe emotii.

Este infirmiera si interesata sa-si deschida o firma de pompe funebre, iar preparatul cu care va veni la preselectii se potriveste perfect cu ideea sa de afaceri.

Un tanar pasionat de bucatarie sustine ca prezenta lui la MasterChef reprezinta cea mai importanta zi, dupa cea in care si-a cerut in casatorie iubita. Banii pe care i-ar castiga aici, obtinand premiul cel mare, i-ar folosi in organizarea nuntii sale, motiv pentru care s-a pregatit cu un preparat care spera sa cucereasca juriul si sa se indrepte astfel spre cei 50.000 de euro.

A afirmat ca este puternica, atat de puternica incat unul dintre jurati a provocat-o la… skandenberg. Cum a facut fata acestui test, dar cel mai important cu ce preparat s-a luptat pentru sortul MasterChef, vom descoperi azi, de la 20.30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult