Acasa Magazin MasterChef, 7 octombrie 2014. Ultima probă eliminatorie

MasterChef, 7 octombrie 2014. Ultima probă eliminatorie

scris de C.S.
10 afisari

MasterChef, 7 octombrie 2014. Selectia concurentilor continua. O noua serie de probe, o noua runda de emotii ii asteapta pe concurentii ramasi in competitie. La finalul editiei de astazi doar 24 de concurenti se vor califica.

MasterChef, 7 octombrie 2014. Ultima probă eliminatorie

MasterChef, 7 octombrie 2014. Ultima probă eliminatorie

Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean vor pune pe jar asteptarile concurentilor si ii vor supune la tot felul de teste. Astfel, trei noi probe, toate eliminatorii vor face diferenta intre cei mai buni si cei care nu mai merita sa poarte sortul MasterChef. Pe masura ce competitia continua asteptarile juriului cresc iar concurentii fac fata provocarilor din ce in ce mai greu.

Prima proba de maine va fi una de foc atat la propriu, cat si la figurat. „Pentru mine este o distractie, o joaca”, marturiseste increzator unul dintre aspirantii la trofeul MasterChef. Pentru altii, insa, se va dovedi o adevarata bataie de cap. Disputa se anunta apriga, iar ultimii clasati vor parasi competitia definitiv.

Sa lucrezi intr-o bucatarie presupune multa concentrare, rapiditate, creativitate, lucru in echipa si asumarea deciziilor. Ca urmare, cei ramasi dupa prima proba vor fi impartiti in echipe si li se va acorda o ora pentru a gati. La final cei mai buni vor pasi in bucataria MasterChef, concurentii care inca nu au convins vor intra la testul sub presiune, iar cei mai slabi se vor intoarce acasa.

Cea de-a treia proba ii va pune in dificultate pe mai multi dintre concurenti. Acestia trebuie sa-si adune fortele si sa-si valorifice cum stiu mai bine calitatile de bucatari. Ei vor gati cate un preparat avand la baza acelasi ingredient, insa nu oricum, ci transformandu-l in vedeta farfuriei. Talentul de a-l pune in valoare si inspiratia acestora va fi aspru judecata de chefi.

Fanii MasterChef se vor bucura de o noua editie incitanta in care multi concurenti isi vor juca ultima lor carte intr-o serie de probe decisive, in aceasta seara, de la ora 20:30

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult