Acasa Magazin MasterChef: Concurentul care i-a făcut pe cei trei jurați să plângă (video)

MasterChef: Concurentul care i-a făcut pe cei trei jurați să plângă (video)

scris de C.S.
4 afisari

Prima ediție a celui de-al treilea sezon MasterChef a adus o premieră: singurul concurent din istoria show-ului care a reușit să îi impresioneze până la lacrimi pe cei trei jurați. Cu un preparat simplu, dar corect gătit, concurentul și-a condimentat cu multă emoție prezența în fața Chefilor.

Cei trei chefi, impresionați până la lacrimi.

Drumul lui Dorin Stan pana la obtinerea sortului nu a fost, insa, unul usor, asa cum poate parea. Juratii au fost reticenti la prima vedere si la auzul ingredientelor pe care le contine „prajitura casnica” prezentata de aspirantul la titlul de „MasterChef”.

„Pistol aveti, sa ma-mpusc?”, a spus ironic Chef Sorin.

„De ce?”, l-a intrebat concurentul.

„Pai vrea o moarte mai usoara decat sa guste din prajitura aia”, i-a explicat Chef Catalin.

„Eu nu merg”, a spus si Chef Florin, desi se stie ca el este primul la deserturi.

Astfel, Chef Catalin a fost primul care si-a facut curaj, iar in cele din urma si colegii sai au gustat prajitura. Iar reactiile au fost cu totul neasteptate judecand dupa cursul anterior al discutiei.

„Este cel mai inedit si cel mai bun preparat mancat vreodata”, a spus Chef Sorin Bontea, care nu si-a putut retine lacrimile, iar Chef Catalin Scarlatescu a aplaudat cu generozitate.

La randul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit intr-o farfurie simpla, Chef Florin Dumitrescu a recunoscut: „Sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot sa gust minunatii de genul asta. Este singurul concurent din istoria MasterChef Romania care a reusit sa faca juratii sa planga. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi in ochi”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult