Acasa Magazin MasterChef: Meniu la standarde Michelin, gătit din poze (video)

MasterChef: Meniu la standarde Michelin, gătit din poze (video)

scris de C.S.
7 afisari

Cei 9 concurenti MasterChef vor trece prin testul Michelin, DISEARA, de la 20.30, la ProTV. Cele doua probe din editia de diseara ii vor pune fata in fata cu un meniu Michelin, care trebuie reprodus cat mai precis, si cu un grup de pensionari pentru care trebuie sa gateasca.

MasterChef: Meniu la standarde Michelin.

Aspirantii la titlul de MasterChef au vrut sa descopere reteta succesului si au intrat in cel mai important cooking show din Romania. insa lupta se apropie de sfarsit, pentru ca cei 9 concurenti ramasi in competitie intra acum in linie dreapta catre marea finala.

Marti, ei vor fi provocati sa reproduca un meniu validat Michelin, avand la dispozitie doar o fotografie si un buget definit. Dificultatea testului creste din cauza ca nu vor primi si lista lista ingredientelor.

Dupa aceea, concurentii vor pregati masa unor pensionari. Ei vor gati un meniu „à la carte”, care trebuie sa fie pe placul invitatilor. in plus, chefii vor gati pentru concurenti.

Telespectatorii PRO TV vor putea urmari diseara cine se apropie de marea finala MasterChef, de la 20.30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult