Acasa Magazin MasterChef revine la ProTV. Al treilea sezon începe azi, la 20.30

MasterChef revine la ProTV. Al treilea sezon începe azi, la 20.30

scris de C.S.
2 afisari

MasterChef revine în această seară pe micile ecrane. După două sezoane în care a schimbat vieţile concurenţilor şi i-a transformat în staruri ale bucătăriei şi un sezon în care vedetele au trecut la cratiţă, al treilea sezon începe la 20.30, la ProTV. Show-ul culinar fenomen va fi difuzat în fiecare marți.

MasterChef revine pe micile ecrane.

Cu concurenţi unul şi unul, probe care mai de care mai solicitante, deplasări inedite şi ingrediente care îi vor uimi nu numai pe cei intraţi în competiţie, ci şi pe telespectatori, noul sezon al „MasterChef” este gata să pună pe jar cele mai alese gusturi.

De la an la an, concurenţii vin mai pregătiţi sau, mai bine zis, mai decişi să arate că sunt cei mai buni. Asta face ca spectacolul să fie superb şi, mai ales, diferit. Şi noi suntem nerăbdători să vedem ce iese la final„, spune Cătălin Scărlătescu.

La rândul lui, Florin Dumitrescu este nerăbdător să descopere noi talente care, odată trecute prin focurile bucătăriei „MasterChef”, să poată ajunge să semneze meniuri în restaurante de top din ţară, aşa cum s-a întâmplat cu o parte din concurenţii primelor sezoane. Iar Sorin Bontea e la fel de pregătit să coacă la foc iute răbdarea concurenţilor şi să le pună la grea încercare talentul şi pasiunea pentru bucătărie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult