Acasa Magazin MasterChef, sezonul 5. Maeștrii culinari revin la ProTV

MasterChef, sezonul 5. Maeștrii culinari revin la ProTV

scris de A.B.
1 afisari

MasterChef revine la ProTV. Cel de-al cincilea sezon debutează în această seară, de la 20:30, cu un nou juriu și o nouă echipă de producție.

MasterChef, sezonul 5. Azi, de la 20:30, la ProTV.

MasterChef, sezonul 5. Azi, de la 20:30, la ProTV.

Primul episod al MasterChef va fi însoțit și de un concurs cu 10 premii în valoare totală de 10.000 de euro. Pentru a intra în posesia lor, telespectatorii trebuie să descopere unul din cele patru cuvinte cheie afișate în timpul emisiunii. În maximum zece minute de la apariția pe micul ecran, aceștia pot trimite un SMS cu tarif normal la 1872 și pot câștiga un card de cumpărături de 1.000 de euro.

Show-ul are din acest sezon un nou juriu, după ce foștii masterchefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Sărlătescu, au părăsit ProTV pentru o emisiune similară de la Antena 1. Astfel, noii jurați sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

Următorul episod va fi difuzat pe 22 septembrie, de la aceeași oră. Începând din 29 septembrie, MasterChef va avea câte două ediții pe săptămână, în zilele de luni și marți.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult