MasterChef. Surprize inedite pentru concurenții rămași.

MasterChef. Surprize inedite pentru concurenții rămași.

Episodul de luni va debuta cu amintiri, iar acestea vor reprezenta si ingredientul de baza al primei probe. Surpriza le va aminti tuturor faptul ca dincolo de premiul cel mare, exista oameni care ii iubesc exact asa cum sunt ei. Pe langa momentele frumoase, insa, vor exista si tensiuni care vor influența preparatele gatite de cei ramasi in competitie.

Cea de-a doua proba de luni ii va pune in dificultate pe concurenti, cu un ingredient care ii va surprinde si va trimite trei dintre ei catre testul sub presiune.

Pentru a veni in ajutorul celor mai putin norocosi, chefii vor aduce in bucataria MasterChef trei invitati surpriza – caștigatori ai titlului de MasterChef in editiile anterioare. Acestia vor gati impreuna cu concurentii si vor incerca sa-i inspire in alegerea unor preparate de top cu care sa impresioneze juriul. Insa, la finalul probei unul dintre ei va parasi competitia.

Urmareste in aceasta seara, de la ora 20:30, MasterChef, competitia culinara in care doar cei mai talentati fac fata probelor de foc la care sunt supusi.