Acasa Magazin MasterChef. Torturi după chipul și asemănarea concurenților

MasterChef. Torturi după chipul și asemănarea concurenților

scris de C.S.
7 afisari

MasterChef, 10 noiembrie. In episodul de astazi concurentii vor trebui să gătească un tort pentru colegii lor, după „chipul și asemănarea” fiecăruia. Proba se anunță a fi una extrem de dificilă, întrucât chefii îi vor pune în încurcătură pe concurenți cu noi provocări.

MasterChef. Torturi după chipul și asemănarea concurenților

MasterChef. Torturi după chipul și asemănarea concurenților

O noua runda de provocari ale celor trei chefi si un nou val de emotii vor cuprinde bucataria MasterChef.  Probele din bucataria MasterChef devin din ce in ce mai aprige, gustul competitiei fiind din ce in ce mai intens. Cel mai urmarit show culinar din Romania vine in portie dubla.

În ediția precedentă, concurentii au ajuns in varf de munte, unde au fost nevoiti sa se ridice la asteptarile oamenilor din sat, in ceea ce priveste gastronomia, lucru deloc usor de facut.  La final, doua concurente au spus adio sorturilor si bucatariei Masterchef.

Cum se vor descurca concurentii, cum arata ineditele torturi dupa chipul si asemanarea lor si cine pleaca acasa, aflati, azi, de la 20:30, la ProTV.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult