Acasa Magazin Michael Schumacher speră la o viață normală. Starea sa actuală

Michael Schumacher speră la o viață normală. Starea sa actuală

scris de A.B.
8 afisari

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher se îmbunătățește vizibil. Septuplul campion mondial ar putea duce o viaţă aproape normală, susține președintele FIA, Jean Todt.

Michael Schumacher speră la o viață normală.

Michael Schumacher speră la o viață normală.

„Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia”, a declarat Todt.

Todt şi Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că şeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reşedinţa acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult