Acasa Magazin Next Star. Fiu de vedetă la preselecții. Vezi cine e

Next Star. Fiu de vedetă la preselecții. Vezi cine e

scris de A.A.
17 afisari

Next Star, 02 octombrie 2014. Fiul unui îndrăgit artist român vrea să demonstreze prin forțe proprii că are toate calitățile pentru a cuceri juriul. Află cine este, azi, de la 20.30, la Antena 1.

Next Star. Fiu de vedetă la preselecții.

Next Star. Fiu de vedetă la preselecții.

Puștiul ține să îi convingă pe jurați de talentul lui și nu își dezvăluie numele de familie până când nu își susține momentul artistic. Mai mult decât atât, nici atunci când a venit la preselecții nu a spus cine este tatăl lui.

Momentele artistice se împletesc cu cele amuzante în ediția de mâine seară a emisiunii Next Star. Dan Negru le tot reamintește celor cinci membri ai juriului că sunt născuți în secolul trecut, spre deosebire de mai toate talentele care vin în emisiune. Pentru că vrea să vadă câți dintre cei mici știu ce este un sifon, un walkman, un reportofon sau un magnetofon, prezentatorul emisiunii le aduce în platoul de la Next Star. Testul stârnește nostalgia Mariei Cârneci, care își amintește că cele mai frumoase ceaiuri dansante la care a mers erau cele la care se asculta muzică la magnetofon.

Tot în ediția de astăzi, Next Star 02 octombrie 2014, Connect-R gustă pentru prima dată melci, pregătiți de un bucătar renumit: Joseph Hadad, cel care vine pentru a-i face o surpriză gastronomică unei concurente îndrăgostite de tot ceea ce ține de viața pariziană.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult