Acasa Magazin O broască exotică a călătorit 8.000 km din America de Sud până în Marea Britanie

O broască exotică a călătorit 8.000 km din America de Sud până în Marea Britanie

scris de Misu Andrei
140 afisari

O broască exotică a fost găsită într-un magazin Asda, după ce a călătorit 8.000 de kilometri, din America de Sud până în Marea Britanie, informează BBC.

Personalul magazinului alimentar a văzut amfibianul de mărimea unui deget printre banane și a sunat la RSPCA (Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale).

Se presupune că broasca, botezată Asda, a sosit din Columbia, unde sute de mii de tone de fructe produse la nivel local sunt exportate în Marea Britanie în fiecare an.

Broasca a fost preluată de specialiștii RSCPA și hrănită cu muște și greieri. Amfibienii sunt capabili să-și încetinească metabolismul și se crede că așa a reușit broasca exotică să supraviețuiască călătoriei lungi într-un mediu mai rece, fără apă sau mâncare.

Broasca Asda a ajuns într-un final la Silent World Zoo To You, un centru specializat din Haverfordwest, unde va trăi într-un mediu propice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult