Acasa Magazin O nouă bombă sexy la „Românii au talent”. Diseară, de la 20.30

O nouă bombă sexy la „Românii au talent”. Diseară, de la 20.30

scris de C.S.
1 afisari

Vineri, 28 martie, de la 20:30, la ProTV, rezerva de talent a ţării dă încă o reprezentaţie de milioane într-o nouă rundă de preselecţii a super-show-ului “Românii au talent”.

O nouă bombă sexy la "Românii au talent".

Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon “Romanii au talent”, a venit randul unei noi tinere sa se faca remarcata.

Blonda, sexy si intr-o forma de zile mari – asa se va prezenta pe scena competitiei concurenta care ii va lasa fara cuvinte pe toti barbatii din sala. Focoasa cu forme apetisante va face o demonstratie de dans la bara si isi va etala nurii cu nonsalanta.

Tot în această seară, o blondă pune ochii pe Smiley. Cu toate ca are saizeci si trei ani, doamna cocheta s-a imbracat provocator, intr-o rochie mulata de culoare roz, si a ales o multime de podoabe sclipitoare, totul pentru a se pune in valoare cat mai bine. Smiley va fi luat in vizor direct de catre Rosa, care va incerca sa se evidenteze in fata acestuia chiar mai mult decat in fata celor trei jurati.

Cu ce numar se va prezenta pe scena doamna Milevschi si cum ii vor aprecia reprezentatiaSmiley, dar si Andra, Andi si Mihai Petre, veti putea vedea diseara, de la 20:30, numai la Pro Tv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult