Acasa Magazin Paula și Ovi, reprezentanții României la EUROVISION 2014

Paula și Ovi, reprezentanții României la EUROVISION 2014

scris de C.S.
9 afisari

Paula Seling şi Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa „Miracle”, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale, care s-a desfăşurat sâmbătă seară.

Paula și Ovi, reprezentanții României la EUROVISION 2014.

România va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 8 mai, la Copenhaga, în Danemarca. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

Piesa „Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), a fost compusă de Ovidiu Cernăuţeanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen, fiind aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

Juriul selecţiei naţionale a Eurovision a fost format din: Mădălin Voicu (preşedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes şi Bobby Stoica. Mădălin Voicu a anunţat pe scena de la Braşov direct melodia câştigătoare a selecţiei naţionale, respectiv „Miracle”, interpretată de Paula Seling şi Ovi.

În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling şi Ovi (10 puncte) şi Anca Florescu (8 puncte).

După anunţarea câştigătorului selecţiei naţionale a Eurovision, Ovi a spus: „Vă mulţumim din suflet. Suntem onoraţi. Ne-aţi pus o povară mare pe umeri”. La rândul său, Paula Seling a spus că „se întâmplă miracole, momente ca acesta”. Ea a mulţumit celorlalţi concurenţi pentru show-ul pe care l-au făcut şi pentru fiecare clipă frumoasă pe care au oferit-o telespectatorilor. „Vă promitem că vom face tot ce putem ca să vă facem mândri că ne-aţi ales pe noi”, a mai spus Paula Seling.

2 comentarii

Antibasistul 02-03-2014 - 21:10

O jiidanca si un jiidan reprezinta Romania, hahahahaha, ptiuuuu!!!!!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 02-03-2014 - 21:20

Te-ai reincarnat Ciu-ho-ho ! Si nu ai aflat ? ! ?
Hir not Ro.land ! Hirr ist Rrom. land!
Cu noi !
Paula este urmasa lui Paula Jacob , Ovi nu se aseamana
Ovinaceile lu BerrBecali!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult