Acasa Magazin Ponta a plagiat o scenă din House of Cards (video)

Ponta a plagiat o scenă din House of Cards (video)

scris de D.P.
2 afisari

Prima repriză a meciului televizat Ponta-Iohannis a avut parte și de momente hilare. Victor Ponta nu se dezminte, candidatul PSD fiind acuzat că a plagiat o scenă din celebrul serial american House of Cards.

Ponta a plagiat o scenă din House of Cards (video)

Ponta a plagiat o scenă din House of Cards (video)

Confruntarea de la Realitatea TV a arătat un candidat PSD mai pregătit decât adversarul său.. Pe de altă parte, a fost limpede pentru toată lumea că Ponta a avut câteva replici învăţate pe de rost, pe care abia a aşteptat să le spună (aşa se face, nu e nicio invenţie aici).

Într-una din secvenţe, premierul-candidat a jucat rolul bărbatului indignat de atacurile asupra soţiei sale. I-a ieşit binişor, mai ales fiindcă şi-a surprins adversarul cu un atac pe o temă în care el însuşi, Victor Ponta, era cu musca pe căciulă.

Unul din cei 3,5 milioane de telespectatori ai confruntării televizate, Olivian Ştiuler, şi-a amintit că mai văzuse faza într-un episod al serialului american House of Cards, postând și o comparație video edificatoare pe contul său de Facebook. VEZI VIDEO aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult