Acasa Magazin Premieră la Vocea României. Noua piesă a trupei Vama

Premieră la Vocea României. Noua piesă a trupei Vama

scris de A.A.
96 afisari

Premieră la Vocea României. AZI, 5 decembrie 2014, de la 20:30, formatia Vama va urca pe scena showului, iar antrenorul Tudor Chirila va canta cea mai noua piesa a formatiei, „Victoria ta”. Smiley va cobori si el din scaunul sau, ca sa interpreteze live noul sau single, „I wish”.

Premieră la Vocea României. Noua piesă a trupei Vama

Premieră la Vocea României. Noua piesă a trupei Vama

Dupa primele editii live, in cursa catre finala Vocea Romaniei au mai ramas 16 concurenti.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila isi petrec saptamana in sala de repetitii alaturi de echipele lor, pregatind impreuna momente impresionante pentru show-ul live de vineri seara! Piese precum Feeling Good, Smells Like Teen Sprit, Titanium, She Wolf, Let her Go, Free Your Mind, White Christmas, Dream On sau Perfect vor rasuna si vor umple scena de adrenalina, energie si emotie si in aceasta saptamana!

Rockerii ramasi in concurs se pregatesc sa puna la bataie cele mai bune momente, iar fiecare dintre ei va avea piese din diferite momente ale istoriei rock-ului. Cum isi vor adapta si intrepreta cei trei piesele ramane de vazut in show-ul live. Vocile feminine vor jongla cu emotiile, insa si cu buna dispozitie, interpretand piese de la dance, la jazz si oferind celor din fata televizoarelor adevarate momente de sensibilitate si divertisment.

Emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar tensiunile intre concurenti au inceput sa se adune, lupta catre marea finala devenind din ce in ce mai stransa. Antrenorii se pregatesc si ei pentru a lua decizii din ce in ce mai dificile, iar publicul are din nou puterea de a salva cate un concurent din fiecare echipa.

Cine va impresiona antrenorii si cine va impresiona publicul, trecand mai departe in semifinala Vocea Romaniei – vom descoperi vineri, de la 20:30 in direct la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult