Acasa Magazin Premiile Grammy Latino, domimate de Enrique Iglesias și melodia ‘Bailando’

Premiile Grammy Latino, domimate de Enrique Iglesias și melodia ‘Bailando’

scris de A.B.
409 Afisari

Enrique Iglesias a primit cele mai multe ‘Gramofoane’ la cea de-a 15-a ediție a Premiilor Grammy Latino. În cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat joi în Las Vegas.

Premiile Grammy Latino, domimate de Enrique Iglesias.

Premiile Grammy Latino, domimate de Enrique Iglesias.

Melodia sa ‘Bailando’ s-a evidențiat la categoriile Cântecul anului, Cel mai bun cântec urban și Best Urban Performance, distincții pe care Enrique Iglesias le-a împărțit cu artistul Descemer Bueno (Cuba) și grupul cubanez Gente de Zona, care au colaborat cu el.

Multiple premii au mai obținut grupul portorican ‘Calle 13’, muzicianul uruguayan Jorge Drexler și, postum, chitaristul spaniol Paco de Lucía.

‘Calle 13’ s-a impus la categoriile Cel mai bun album de muzică urbană, cu ‘Multiviral’, și Cel mai bun cântec alternativ, cu ‘El Aguante’.

Jorge Drexler a primit premiile pentru Înregistrarea anului, cu ‘Universos Paralelos’, și Cel mai bun disc de cantautor, cu ‘Bailar En La Cueva’.

Paco de Lucía, care a decedat în luna februarie a acestui an în Mexic, a fost premiat la categoriile Albumul anului și, respectiv, Cel mai bun disc flamenco, pentru discul ‘Canción Andaluza’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS