Acasa Magazin Prințul Harry a fost implicat într-un accident rutier. Starea sa

Prințul Harry a fost implicat într-un accident rutier. Starea sa

scris de A.P.
1 afisari

Prințul Harry al Marii Britanii a fost implicat într-un accident rutier spectaculos, produs astăzi, la Londra. Fiul prințului Charles s-a declarat extrem de şocat de incidentul în care unul dintre motocicliştii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi.

Prințul Harry al Marii Britanii, implicat într-un accident.

Prințul Harry al Marii Britanii, implicat într-un accident.

Garda de cord a fost catapultată prin aer pe o distanţă de aproximativ 9 metri. Fotografiile făcute după accident, care a avut loc în centrul Londrei, prezintă motocicleta poliţistului pur şi simplu implantată pe jumătate în acel taxi – un automobil Toyota Prius alb -, în timp ce şoferul acestuia zăcea în interior lipsit de cunoştinţă şi înconjurat de airbag-uri.

Potrivit unui martor, automobilul Range Rover al prinţului, care îl transporta pe acesta la un eveniment din cadrul „Invictus Games” în nordul Londrei, a părăsit imediat locul accidentului. Şoferul acestuia, acţionând conform regulilor învăţate în programele de pregătire contra atentatelor teroriste, a depăşit în mare viteză cele două vehicule avariate şi a oprit la următorul semafor, aflat la o distanţă de câteva sute de metri.

Un martor spune că l-a văzut pe prinţul Harry, în vârstă de 29 de ani, ţinâdu-şi capul în mâini, privind apoi în mod constant prin geamul din spatele automobilului către cei doi bărbaţi accidentaţi şi afişând „o expresie îngrijorată”.

Angajaţii casei regale au confirmat informaţia potrivit căreia convoiul în care se afla prinţul Harry a fost implicat într-un accident rutier, precizând cu această ocazie faptul că prinţul nu a fost rănit.

„A fost în mod evident un incident şocant, dar prinţul s-a declarat mulţumit de faptul că ofiţerii de poliţie din convoi s-au oprit imediat şi au acordat primul ajutor”, a declarat o sursă din anturajul prinţului Harry.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult