Acasa Magazin Putin, provocat să își toarne gheață în cap. Cine a îndrăznit (video)

Putin, provocat să își toarne gheață în cap. Cine a îndrăznit (video)

scris de C.P.
6 afisari

Vladimir Putin a fost provocat să își toarne o găleată de apă cu gheață în cap. Cine a îndrăznit să îl supere pe președintele rus? Nu, nu e vorba de Chuck Norris, ci de mai tânărul său coleg de breaslă, actorul american Vin Diesel.

Își toarnă Putin gheață în cap?

Provocarea face parte din campania umanitară de strângere de fonduri lansată de fundaţia ALS. Îndrăznețul star de filme de acțiune a răspuns la rândul său aceleiași provocări şi a postat pe youtube un film în care şi-a turnat o găleată cu gheaţă pe cap.

Vladimir Putin nu e singurul personaj cunoscut provocat să adere la campania ALS și, implicit, să își toarne gheață în cap. ”Le provoc pe Michelle Obama și pe Angelina Jolie”, a mai declarat Vin Diesel.

Cel mai probabil, însă, Putin nu va răspunde apelului lui Diesel. Potrivit publicației lenta.ru, purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, a declinat deja invitația, folosind drept pretext agenda mult prea încărcată a liderului de la Kremlin.

Un număr impresionant de vedete s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri lansată de ALS, printre aceștia numărându-se Oprah, Justin Bieber, Britney Spears, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Lady Gaga sau Charlie Sheen.

4 comentarii

digital 20-08-2014 - 19:21

cred că moare kiorul, că pe el nu-l provoacă nimeni!
poate nutzii, la un striptease, dacă ia ultimul loc la prezidențiale!

pathtinder 20-08-2014 - 19:43

digital vezi ca te cauta nutzii.

pathtinder 20-08-2014 - 19:46

alloo, digital, vezi ca nutzii este grabita.

briel 20-08-2014 - 20:17

Poate ca nu intelegeti lucrurile in mod clasic, ca atunci cand omenirea obisnuia sa gandeasca cu capul si avea bine delimitat utilul de ridicol. Putin tocmai a mai trecut un test de inteligenta, prin refuzul sau.

Cand erau copiii in scoala aveau tot felul de actiuni de strangere de fonduri. De exemplu, asta mi s-a parut cel mai idiot dintre toate, intr-o vineri seara se strangeau la scoala si aduceau de acasa scaune – balansoar si pe urma toata noaptea se leganau in ele … cica pe bani. Cunostintele, prietenii, rudele dadeau bani („sponsorizau” cate 10, 15, 30 minute) pentru ca acei copii sa se legene. Si asa se adunau fonduri … Se chema Rock-A-Thon.

Tin minte ca asta a fost primul meu mare soc in „lumea civilizata” …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult