Acasa Magazin Românii Au Talent revine cu reguli noi. Sezonul 4, de la 20:30, la PRO Tv

Românii Au Talent revine cu reguli noi. Sezonul 4, de la 20:30, la PRO Tv

scris de C.S.
2 afisari

Românii au talent revine cu un nou sezon, în această seară, de la ora 20:30, la PRO Tv. Pe lângă marele premiu de 120.000 de euro, noi concurenți vor avea șansa să câștige și super-premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Românii au talent, sezonul 4, revine la PRO Tv, de Valentine’s Day.

Scenariul actualului sezon a suferit numeroase modificări. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din acest sezon, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde“, care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Extra concurs, vor fi prezentate momente în care Pavel Bartos și Smiley, cei doi prezentatori ai emisiunii, își încearcă talentul în diferite joburi și deprind tainele celor mai excentrice meserii de la oameni care se ocupă cu asta de o viață. Astfel, cei doi simpatici prezentatori vor fi controlori de tren, dansatori de muzica populară, degustători de vin sau preparatori de shaorma.

Din “meniu” nu lipsesc personaje care au devenit deja legendare grație numeroaselor încercări nereușite pe care le-au avut în trecut la “Românii Au Talent”. Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, dar și fanii emisiunii, au ocazia să dea din nou ochii cu Georgeta Gulan, feblețea lui Mihai Petre, Lucian Isar, cântărețul cârcotaș de muzica populară, sau dansatorul Florin Jelezoglu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult