Acasa Magazin Românii au talent: Scena se umple de sex-appeal, de la 20:30

Românii au talent: Scena se umple de sex-appeal, de la 20:30

scris de C.S.
0 afisari

Preselectiile continuă la „Românii au talent” cu o nouă serie de aspiranți la titlul suprem și la marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Magie, dans și muzică, de la 20:30, la ProTV.

Magie și dans la Românii au talent.

Concurenti dornici sa devina asemeni propriilor idoli, personaje hilare, oameni carora nu le este frica sa riste de dragul spectacolului, ambitiosi care nu se lasa,  numere de neimaginat in afara scenei si aparitii care vor taia respiratia, toate vor alcatui un show cum numai la „Romanii au talent” se poate vedea. Atat de uimiti vor fi de ceea ce le va aparea in fata ochilor, incat Smiley si Mihai Petre isi vor varsa chiar paharele cu apa pe ei.

Uriasul Valahu, binecunoscutul luptator de skandenberg, vine si el saptamana aceasta la „Romanii au talent”. Sportivul, acompaniat de un “coechipier” pe jumatatea masurii sale, este gata sa arate ca poate oricand sa isi schimbe meseria de sportiv in cea de show-man.

“In Romania, si babele au talent” – acesta este motto-ul dupa care se ghideaza Lenuta Taune, o concurenta de optzeci si unu de ani care este pregatita sa arate in fata unei tari intregi ca poate face spectacol. Doamna a lasat emotiile deoparte, si-a facut singura costumatia de scena si se va prezenta in fata Andrei, a lui Andi Moisescu si a lui Mihai Petre cu gandul de a trece mai departe in urmatoarea etapa.

Toata suflarea masculina va ramane fara grai vineri seara, cand va urca pe scena cea mai exotica aspiranta la titlul de “cel mai talentat roman”, cu un nume de scena pe masura: Kenia. Dansul sau provocator si genele care flutura nu vor fi nici pe departe punctul maxim de atractie al concurentei. Kenia le va dezvalui tuturor doi ochi albastri, pictati chiar pe fese.

Vinerea aceasta este una a provocarilor pentru Pavel si Smiley. Cei doi „sefi” isi vor da unul altuia porunci care le-ar putea pica greu la stomac, la propriu, insa prezentatorii vor gasi cele mai amuzante solutii.  Savarine, sarmale, carnati, varza a la Cluj din belsug si alte bunatati traditionale romanesti, toate se vor regasi in “meniul” de provocari pus la cale de sefi.

Magie, lupte, dans, muzica, dar mai ales talente cu carul, de toate vei avea parte de la 20:30, intr-o noua editie a super-show-ului „Romanii au talent”, numai la ProTV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult