Acasa Magazin Românii au talent: Smiley, masat cu frunze de Bartoș. De la 20.30, la Pro TV

Românii au talent: Smiley, masat cu frunze de Bartoș. De la 20.30, la Pro TV

scris de C.S.
8 afisari

Diseară, de la 20:30, la Pro TV, în cea de-a doua ediție Românii au talent, Andra trăiește clipe de groază pe care nu le va putea uita prea curând, iar Smiley este tratat de Bartos cu un masaj cum n-a mai primit până acum: cu mănuchiuri de frunze.

Romanii au talent, sezonul 4, vineri, 21 februarie. De la 20.30, la Pro TV.

Vinerea trecută, Smiley le-a dat emoții tuturor când a fost aproape să îl ia la ținta cu cuțitul pe Bartoș, însă în ediția de săptămâna aceasta, actorul va prinde ocazia perfectă să își ia revanșa.

Inspirat de numărul și de recuzita unei concurente, Pavel îl va prinde pe Smiley la înghesuială si îi va aplica un “masaj” energic cu frunze, acompaniat de ritmul muzicii.

Andra va fi și ea în centrul atenției, artista fiind pusă față în față cu unul dintre cele mai negre coșmaruri ale sale, șerpii, după ce săptămâna trecută i-a fost dedicat un număr incendiar de striptease.

Astăzi, pe scena Românii au talent vor urca rapperi, acrobați, contorsioniști, dansatori și chiar inventatori, toți dornici să arate că merită să câștige marele premiu în valoare de 120 000 de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult