Acasa Magazin Românii au talent: Urmașul legendarului magician Houdini. De la 20:30, la ProTV

Românii au talent: Urmașul legendarului magician Houdini. De la 20:30, la ProTV

scris de C.S.
13 afisari

Azi, de la 20:30, la ProTV, blockbuster-ul divertismentului romanesc, „Romanii au talent”, incheie preselectiile din acest sezon cu o ultima serie de concurenti dornici sa devina „eroii” intregii tari.

Houdini în variantă românească.

Pe scena, direct in camasa de forta: nu este vorba despre un nebun, ci de unul dintre romanii care va incerca sa ii calce pe urme celebrului iluzionist Houdini. Intrat de bunavoie intr-o camasa de forta si lasat sa atarne cu capul in jos, concurentul va face tot posibilul sa evadeze din capcana. Ramane de vazut daca Houdini in varianta romaneasca va reusi sa isi duca la bun sfarsit numarul.

Fachiri, magicieni, dansatori din buric, corporatisti cu veleitati de muzicieni, numere de acrobatie, publicul le va vedea pe toate in aceasta ultima editie a preselectiilor „Romanii au talent” din sezonul al patrulea al competitiei.  Mai mult, biletul verde care deschide calea direct catre semifinale va ajunge in mainile unor alti concurenti care i-au impresionat pe cei trei jurati.

Tot vineri seara, Mihai se va reintalni cu vechii sai “prieteni” de la circul Bellucci, care i-au “condimentat” din plin verile petrecute la “Serviti, va rog”, sub supravegherea lui Nea’ Marin. Daca saptamana trecuta juratul a dat din nou ochii cu un leu de mare, dupa ce vara trecuta  un asemenea mamifer l-a lasat cu pantalonii gauriti, in editia aceasta, Mihai va avea parte de o noua surpriza marca Bellucci la „Romanii au talent”.

Dupa ce a trecut prin Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Chisinau si Bucuresti, caravana super-show-ului a adunat cele mai tari talente din tara si de peste Prut si le-a adus in fata milioanelor de telespectatori ProTV, iar vinerea aceasta, auditiile “Romanii au talent” se incheie cu un spectacol de exceptie, de la 20:30, numai la ProTV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult