Acasa Magazin Scandalul pozelor nud, în atenția FBI. Lista vedetelor implicate

Scandalul pozelor nud, în atenția FBI. Lista vedetelor implicate

scris de A.H.
2 afisari

Scandalul pozelor nud a ajuns în atenția FBI. Fotografiile intime ale unor celebrități au fost furate din conturile acestora de iCloud și au fost transmise pe rețelele de socializare.

Scandalul pozelor nud, în atenția FBI.

Scandalul pozelor nud, în atenția FBI.

Pe lista celebrităților figurează Jennifer Lawrence, Kate Upton și Mary Elizabeth Winstead, care au confirmat că fotografiile sunt reale, în timp ce alte vedete precum Ariana Grande și Victoria Justice au transmis că acestea sunt trucate.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a FBI, Laura Eimiler, ‘FBI a luat cunoștință de acuzațiile privind accesul neautorizat în computerele respective și în ce privește publicarea neautorizată a materialelor care vizează celebrități”, urmând să cerceteze acest caz.

Hackerul, care se presupune că a valorificat o breșă de securitate în aplicația celor de la Apple — ‘Find my Iphone’, susține că este în posesia unor fotografii nud ale unui număr de peste 100 de vedete, toate fiind femei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult