Acasa Magazin Top 99 AskMen: Cine e cea mai dorită femeie din lume

Top 99 AskMen: Cine e cea mai dorită femeie din lume

scris de C.S.
3 afisari

Publicația americană AskMen a publicat clasamentul anual 99 Most Desirable Women 2014, ajuns la cea de-a 13-a ediţie. Topul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori.

Repondenții au fost invitaţi să acorde note în funcţie de mai multe criterii: sex appeal, talent, gradul de atractivitate şi potenţialul de afirmare în anul 2014.

Cea mai dorită femeie din lume, potrivit AskMen.

Actriţa Emilia Clarke, 26 de ani, interpreta personajului Daenerys Targaryen din serialul „Urzeala Tronurilor” produs de postul HBO, a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume pe anul 2014.

Locul al doilea a fost ocupat de Alison Brie, celebră pentru rolul din serialul „Mad Men”, iar pe poziţia a treia s-a clasat Emily Ratajkowski, devenită cunoscută după ce a apărut în videoclipul piesei „Blurred Lines” a cântăreţului Robin Thicke.

Anul trecut, primul loc în acest sondaj a revenit actriţei Jennifer Lawrence, care a coborât în acest an pe poziţia a patra.

Topul 99 Most Desirable Women include femei din diverse domenii ale industriei de divertisment.

3 comentarii

ValVerde 12-02-2014 - 15:47

Hmmm…salut votase pentru urbos…n-a fost sa fie …!

tomi 12-02-2014 - 23:01

Mai rau ca se depilase degeaba pe picioare. Si ce dreac sa faca acum si cu pantofii cu tocuri Nina Ricci cei cumparase de la Shop.

BULA 13-02-2014 - 06:54

Cu ce parfum te mai dai ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult