Acasa Magazin Trucuri care te pot ajuta să cumperi bilete de avion ieftine.

Trucuri care te pot ajuta să cumperi bilete de avion ieftine.

scris de Misu Andrei
47 afisari

În cazul în care vă doriți să plecați într-o vacanță există o serie de trucuri care vă pot ajuta să găsiți cele mai ieftine bilete de avion.

Ce face Boeing cu avionul 737 pentru operatorii low-cost

Cu toții știm că biletele de avion au, de obicei, un preț ridicat, în special când sunt achiziționate în ultimul moment. Totuși, iată  șapte sfaturi pentru a putea cumpăra bilete de avion la un preț convenabil.

Achiziționează biletele de avion cu până la 4 luni în avans

Pentru a vă bucura de cele mai bune prețuri este necesar să achiziționați biletele de avion cu până la patru luni în avans. În cazul în care nu v-ați hotărât cu privire la destinație puteți cumpăra bilete de avion la un preț convenabil și cu 21 de zile înainte.

Nu călătoriți în preajma sărbătorilor

Prețurile biletelor de avion sunt mai mari în preajma sărbătorilor. Pentru a cumpăra bilete de avion ieftine este necesar să nu călătoriți în sezoanele de vârf. De asemenea, evitați zilele de luni, vineri sau duminică.

Fiți flexibili cu datele de călătorie

În cazul în care zilele de plecare sau întoarcere nu sunt stabilite vă puteți informa cu privire la prețul unei călătorii cu 1-2 zile în plus sau în minus.

Aeroporturile secundare

În mod obișnuit în aeroporturile secundare operează companiile aeriene low-cost care au prețuri mai convenabile.

Ședere minimă la destinație

Pentru a putea cumpăra un bilet de avion tur-retur ieftin este necesar să stai un număr minim de zile la destinație (trei zile sau o noapte de sâmbătă spre duminică).

Achiziționează biletele dus-întors

De cele mai multe ori un bilet de avion dus-întors este mai ieftin. Astfel, chiar dacă nu utilizați zborul de retur puteți consulta prețul unui astfel de bilet.

Newsletter-uri

În cazul în care vă doriți să fiți mereu la curent cu ofertele companiilor aeriene vă puteți abona la newsletter-uri. Astfel, veți fi anunțați imediat cu privire la reduceri sau promoții.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult