Acasa Magazin Unde și când vor avea loc funeraliile lui Dinu Patriciu

Unde și când vor avea loc funeraliile lui Dinu Patriciu

scris de A.B.
29 afisari

Dinu Patriciu va fi înmormântat în România. Funeraliile omului de afaceri care a încetat din viață marți, la Londra, vor avea loc la București, data exactă a acestora urmând să fie anunțată imediat după repatrierea rămășițelor pământești.

Dinu Patriciu va fi înmormântat în România.

Familia omului de afaceri le adresează reprezentanților presei rugămintea de a da dovadă de decență și de a se abține de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obținerii diferitelor detalii. De asemenea, rudele lui Patriciu își exprimă dorința ca funeraliile să aibă loc în condiții de maximă sobrietate și decență.

„Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice, nici prin solicitări făcute la domiciliu”, se arată în comunicat.

Familia lui Dinu Patriciu le mulțumește celor care și-au manifestat durerea față de moartea lui Dinu Patriciu.

„Mulțumim încă o dată tuturor celor care, până în prezent, și-au manifestat durerea față de pierderea lui Dinu Patriciu, compasiunea față de rudele acestuia, precum și interesul de a participa la ceremonia funerară”, precizează familia omului de afaceri.

1 comentariu

BULA 22-08-2014 - 14:45

„Omul de afaceri” Dinu Patriciu era o nulitate in materie de afaceri. A fost cuplat cu Secu si a furat din proprietatile statului roman. Astea nu sunt afaceri, cand furi in gasca cu altii si nu o iei de la zero, pas cu pas. E banditism !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult