Acasa Magazin Unde pleacă în vacanță Barack Obama

Unde pleacă în vacanță Barack Obama

scris de D.P.
12 afisari

Președintele SUA intră în concediu. Barack Obama își va petrece vacanța atent planificată la Martha’s Vineyard, o insulă în largul Cape Cod din statul Massachusetts, situat în nord-estul Statelor Unite.

Unde pleacă în vacanță Barack Obama?

Obama și familia sa intenționează să stea două săptămâni în această locație devenită tradițională. Președintele american își petrece concediul de vară la Martha’s Vineyard începând din 2009.

La mijlocul acestui sejur, duminică 17 august, Obama va reveni pentru două zile la Casa Alba înainte de a pleca din nou pentru a profita de această pauză estivală, dedicată în mod tradițional partidelor de golf, picnicurilor pe plajă sau ieșirii la restaurant.

Întrebat despre o posibilă schimbare a programului din cauza debutului bombardamentelor în Irak, purtătorul de cuvânt al executivului american, Josh Earnest, a explicat că nu a fost considerată necesară în acest stadiu.

Președintele se duce în vacanță cu echipamente de comunicații sofisticate și însoțit de consilierii de securitate națională, un dispozitiv ce îi permite „să ia deciziile care sunt așteptate de la un comandant suprem al forțelor armate”, a subliniat el.

4 comentarii

BULA 09-08-2014 - 12:41

E minciuna de-a mare !
Obama se duce la mama-mare a lui, la coliba din Africa. Are multe rude acolo, din alea care se catara prin copaci.

Voi v-ati uitat la Obama cum arata ? Sa puneti poza lui Putin langa cea a lui Obama, sa vedeti cat e de mare contrastul.

Titircă Inimăbună 09-08-2014 - 13:04

Putin e bou de la mare distanta, nu e nevoie de fotografie.

Dar se zice ca daca ii intezaresti umbra cum se leagana intr-un streang, ai mare noroc la lotto si descendentii tai 10 generatii nu vor avea chelie!

digital 09-08-2014 - 15:28

da pă mătta ai văzut-o cum face huța-uța-n ..llă?!
ăla spectacol mă prostea!

UnUL 09-08-2014 - 15:47

Cum spuneam deja, e clar că vechea ta impotență datorată abuzului de alcool face din tine un obsedat sexual, iar faptul că ai fost lepădat de mamă și abandonat în latrină te face să ai obsesia mamelor. Ai încercat să consulți un psihiatru bun ca să te scape de aceste obsesii?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult