Acasa Magazin Victor Slav a anunțat că divorțează de Bianca Drăgușanu

Victor Slav a anunțat că divorțează de Bianca Drăgușanu

scris de G. D.
9 afisari

Victor Slav, cunoscutul prezentator meteo de la PRO TV, a anunțat public că Bianca Drăgușanu este „viitoarea fostă soție”, în cadrul emisiunii La Măruță.

Victor Slav divortează de Bianca Drăgușanu

Victor Slav divortează de Bianca Drăgușanu

Anunțul vine la scurt timp după ce soția sa a fost plecată la Paris, fiind bănuită că s-a întâlnit acolo cu fostul său iubit, Adrian Cristea. Victor Slav a mărturisit că nu a știut nimic de Bianca „timp de 4 zile”. „Nu pot să construiesc alături de ea lucruri care se construiesc în mod normal într-o căsnicie”, a mai spus Slav.

La doar patru zile după Revelion, Bianca a plecat singură la Paris. Jurnaliștii mondeni afirmă că roşcata s-ar fi întâlnit cu nimeni altul decât fostul său iubit, Adi Cristea, despre care s-a spus că s-a mai văzut de mai multe ori de când a început relaţia cu Victor Slav.

Cei doi ar fi fost văzuţi într-un restaurant, în compania altor prieteni, conform echipei „Un show păcătos”. S-au întors în ţară luni, cu avioane separate, Bianca în cursul după-amiezei, iar Adi noaptea. La ieşirea din aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca nu a vrut să comenteze nimic şi a evitat toate întrebările jurnaliştilor. A spus doar că este o „coincidenţă”. Şi fotbalistul a avut o reacţie similară, doar a îngânat că a fost o coincidenţă.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-a căsătorit anul trecut, nunta lor fiind transmisă la TV.

1 comentariu

Vivi 08-01-2014 - 01:16

Las-ooooooooooooooooooo; dar cine se aseamana se aduna, nu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult