Acasa Magazin Vintage, modern cu aspect vechi

Vintage, modern cu aspect vechi

scris de Misu Andrei
106 afisari

In timp ce multe persoane doresc sa fie in ton cu cele mai noi tendinte in moda, exista altele care considera ca o imbracaminte vintage e mult mai eleganta si da un aspect cu totul special persoanei care o poarta. Inainte de toate, e bine sa se retina ca vintage e considerata perioada de pana in anii 60, in timp ce retro e considerata perioada anilor 60-90.

Avantajul de a te imbraca vintage este ca, de obicei, pastreaza nu doar aspectul vechi, ci si calitatea. Se stie ca, in trecut, produsele se faceau din materiale mult mai bune si erau mult mai rezistente in timp. Daca o imbracaminte veche poate fi purtata si in prezent, fara sa se observe vechimea produsului, cand e vorba de pantofi vintage, acestia trebuie sa fie noi, si doar aspectul trebuie sa fie retro.

Pantofii vintage trebuie sa fie de cea mai buna calitate, sa confere confort si sa fie eleganti. Acestia se potrivesc foarte bine cu un costum care sa aiba aspect specific unei perioade de pana in anii 60. Acest gen de imbracaminte si de incaltaminte se preteaza cel mai bine la evenimente de seara. Pot fi piesele de atractie la un eveniment monden, daca ele sunt alese cu mult bun gust si daca se potrivesc cu restul elementelor vestimentare.

Cum acest curent de moda castiga tot mai mult teren in randul barbatilor intelectuali (sau a celor care doresc sa para astfel), magazinele de profil s-au orientat in acest sens si au inceput sa ofere tot mai multe optiuni. De exemplu, pe NEER, un magazin online cu o foarte mare diversitate de produse pentru toate gusturile si posibilitatile financiare, se gasesc foarte multe produse vintage. Cu toate astea, trebuie sa se tina cont de faptul ca nu oricarei persoane i se potriveste o tinuta v

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult