Acasa Magazin „Visuri la cheie“ schimbă vieți. Primul episod, azi, de la 20.30

„Visuri la cheie“ schimbă vieți. Primul episod, azi, de la 20.30

scris de D.P.
9 afisari

„Visuri la cheie“ schimbă vieți. Primul episod, azi, de la 20.30. Maria Munteanu, o fostă sportivă de performanţă, care s-a retras în mediul rural pentru a-şi creşte cele două fetiţe, va fi în prim plan.

„Visuri la cheie“ schimbă vieți. Primul episod, de la 20.30

„Visuri la cheie“ schimbă vieți. Primul episod, azi.

Povestea de viaţă a Mariei este cu adevărat impresionantă: aceasta a ales să renunţe la viaţa din Bucureşti pentru a-şi creşte cele două fetiţe într-un mediu liniştit şi curat, totul din cauza problemelor de sănătate ale celor mici. Acum, Maria locuieşte în Ulieşti, o mică aşezare din judeţul Dâmboviţa.

Dragoş Bucur, însoţit de echipa sa de ajutoare de nădejde – Alina Vîlcu, Adela Pârvu şi Andrei Samoil -, au surprins-o pe Maria Munteanu în momentul în care autocarul „Visuri la Cheie” a ajuns în faţa casei. Printre suspine, Maria a avut puterea să îi strângă în braţe şi să le mulţumească pentru minunea ce avea să se întâmple. După zile pline de demolări, construcţii şi reamenajări, prima casă este gata să-şi primească locatarii. Transformată complet, locuinţa va reprezenta un cămin călduros pentru iarna ce bate la uşă.

„Povestea prezentată în prima ediţie a emisiunii «Visuri la Cheie» este impresionantă. O mamă care-şi creşte singură cei doi copii, într-un mediu rural unde traiul de pe o zi pe alta este copleşitor. La aceste probleme, se adaugă o locuinţă fără prea multe posibilităţi, fără utilităţile necesare unui trai decent”, a declarat Dragoş Bucur.

Pe parcusul lucrărilor, familiile al căror destin este pe cale să se schimbe pleacă într-o vacanţă, pentru ca supriza revederii locuinţei să atingă intensitatea maximă. Pe lângă momentul vacanţei, cele două fetiţe în vârstă de 6 şi respectiv 8 ani au avut parte de un moment surpriză, un eveniment unic al vieţii lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult