Acasa Magazin Vocea României, 12 decembrie 2014. Alexandra Stan, în prima semifinală

Vocea României, 12 decembrie 2014. Alexandra Stan, în prima semifinală

scris de A.A.
18 afisari

Vocea României, 12 decembrie 2014. Vineri seara, in prima SEMIFINALA a sezonului, Alexandra Stan, renumita cantareata de talie internationala care a extaziat intreg globul cu piesa Mr. Saxobeat, va fi invitata in editia de saptamana aceasta.

Alexandra Stan, în prima semifinală.

Alexandra Stan, în prima semifinală.

Alexandra a pregatit un moment special pentru Vocea Romaniei si va urca pe scena alaturi de baletul emisiuni – PRO Dance, cu care colaboreaza si pentru proiectele sale.

Alexandra spune despre momentul pe care l-a pregatit: „Sunt tare nerabdatoare sa cant in premiera noul meu single, „Vanilla Chocolat”, pe scena de la Vocea Romaniei. Imi place cum arata noul format si se vede frumos de cealalta parte a sticlei. Sunt convinsa ca si atmosfera din platou o sa imi placa, iar emotia concurentilor o sa ma molipseasca”.

Publicul a decis cine sunt preferatii sai pentru a continua in competitia vocilor, iar antrenorii au ales cu cine vor sa mearga mai departe spre marele trofeu. Au ramas opt concurenti in show, urmand ca dupa mare confruntare de vineri doar patru sa urce pe scena si sa demonstreze ca merita sa castige trofeul Vocea Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult