Acasa Magazin Vocea României. Alexandra Dimitriu, concurenta care și-a pierdut glasul (video)

Vocea României. Alexandra Dimitriu, concurenta care și-a pierdut glasul (video)

scris de A.P.
15 afisari

Vocea României, 17 octombrie 2014. Alexandra Dimitriu a fost la un pas sa nu mai poata canta. Și-a recapatat, insa, vocea si a intors toate scaunele la Vocea Romaniei, impresionandu-i pe cei patru jurati.

Alexandra Dimitriu, concurenta care și-a pierdut glasul (video)

Alexandra Dimitriu, concurenta care și-a pierdut glasul (video)

La numai 26 de ani, Alexandra Dimitriu nu este deloc straina de lumea muzicii: a cantat cu trupa Camuflaj, cu Vescan, Raku si Pacha Man. Tocmai cand isi descoperea pasiunea pentru muziuca, problemele medicale au fortat-o pe Alexandra sa ia o pauza de la cantat.

„Aveam dureri acute care tineau de musculatura, articulatii, oase. Trebuia sa plec din diverse proiecte medicale pentru ca nu puteam sa fac fata. Am stat cativa ani pe bara, m-am antrenat singura. In perioada de pauza a trebuit sa fac altceva”, a povestit tanara.

Acum, Alexandra este pe drumul cel bun, mai ales ca la auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei a reusit sa intoarca toate scaunele si sa obtina nenumarate laude din partea antrenorilor.

„M-am gandit foarte mult la momentul asta. As avea mult de invatat de la toti. Cu Moga am mai facut cunostinta, dar el nu mai stie”, a marturisit Alexandra inainte sa-l aleaga pe Marius Moga, spre surprinderea tuturor antrenorilor.

„Sa-ti fie rusine”, a glumit Bartos cand a auzit ca Marius nu o mai tine minte pe Alexandra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult