Acasa Magazin Vocea României. Aliona, concurenta venită direct de la Eurovision (video)

Vocea României. Aliona, concurenta venită direct de la Eurovision (video)

scris de C.S.
39 afisari

Vocea României, 26 septembrie. Aliona Munteanu, fosta concurentă a Republicii Moldova la Eurovision, i-a cucerit pe cei patru jurați pe acordurile melodiei „Halo”, a lui Beyonce.

Aliona, concurenta venită direct de la Eurovision.

Aliona, concurenta venită direct de la Eurovision.

Vocea puternica a reusit sa tina toate privirile atintite asupra ei pe ritmurile piesei „Halo”, a lui Beyonce. Atat interpretarea ei cat si ceea ce transmite piesa prin versurile sale au reusit sa ii covinga pe Marius Moga si pe Smiley, cei doi antrenori care au apasat butoanele pentru a o convinge pe Aliona Munteanu sa intre in echipa lor.

Nici nu mai tine minte de cand a inceput sa cante, dar participarea ei de la Eurovisionul de anul trecut ramas in mintile tuturor. A reprezentat cu mandrie Republica Moldova pe scena din Suedia.

„Mama, ce mi-a placut”, a exclamat Smiley, iar pentru a o convinge pe Aliona sa intre in echipa lui i-a spus ca ii poate oferi o multime de proiecte.

Rugamintea Alionei pentru Marius Moga a fost sa zambeasca, dar pentru ca antrenorul a facut acest lucru la solicitarea ei, se pare ca a fost un gest care nu a convins-o prea mult, iar frumoasa moldoveanca a ales sa mearga mai departe alaturi de Smiley.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult