Acasa Magazin Vocea României, episodul 2. Supriză de proporții pentru telespectatori

Vocea României, episodul 2. Supriză de proporții pentru telespectatori

scris de A.B.
1 afisari

VOCEA ROMÂNIEI. Sezonul trei continuă, vineri, 26 septembrie 2014, cu episodul 2. Tudor Chirilă, Marius Moga, Loredana Groza și Smiley, celebrii jurați ai show-ului vor continua să adune cele mai bune talente vocale ale României.

Vocea României, episodul 2. Supriză de proporții.

Vocea României, episodul 2. Supriză de proporții.

Telespectatorii vor avea o surpriza de proportii. Concurentii vor canta din spatele unei cortine, asa ca nici macar fanii VOCEA ROMANIEI nu vor avea habar cum arata acestia, pana in momentul in care se intorc scaunele.

Tudor Chirila va arăta, în timpul emisiunii, si o latura mai sensibila, dupa ce ii povesteste unei concurente coplesite de emotii cum a fost pentru el perioada liceului. Loredana, Smiley si Marius Moga intra si ei pe scena pentru a-i fi alaturi emotivei fete.

La ediția de vineri 19 septembrie, lupta antrenorilor pentru concurenți a fost acerbă. Concurenta Ivana a întors toate scaunele din primele secunde, iar Tudor Chirilă a fost alesul ei .Cea mai curtată competitoare a serii a fost Maria Shimandi. Tehnica ei vocală de excepție i-a făcut pe antrenori să se ridice în picioare la finalul piesei și să o aplaude. Nonconformista Petra a cântat desculță și i-a cucerit pe toți antrenorii, însă a ales sa meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult