Acasa Magazin X Factor, 10 octombrie 2014. Jurista care seamănă cu Oana Zăvoranu

X Factor, 10 octombrie 2014. Jurista care seamănă cu Oana Zăvoranu

scris de A.H.
2 afisari

X Factor, 10 octombrie 2014. O juristă din București îi uimește pe jurați, grație asemănării izbitoare cu Oana Zăvoranu. Cum arată ea, vezi în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

 

X Factor, 10 octombrie 2014. Jurista care seamănă cu Oana Zăvoranu

X Factor, 10 octombrie 2014. Jurista care seamănă cu Oana Zăvoranu

Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor.

Printre aceştia şi o concurentă care i-a făcut pe juraţi să se întrebe dacă nu cumva în faţa lor este Oana Zăvoranu, asemănarea dintre jurista de 32 de ani din Bucureşti şi Oana fiind una izbitoare. Corina îşi doreşte de mai bine de 15 ani să participe la un concurs, dar abia anul acesta şi-a găsit curajul necesar. Deşi a terminat liceul de muzică „Dinu Lipatti” din Piteşti, nu a urmat Conservatorul, ci Dreptul, dar în sufletul ei a rămas mereu dorinţa de a cânta.

Dacă a reuşit sau nu Corina să îi impresioneze pe cei trei juraţi, rămâne de văzut în cel mai nou episod al super show-ului, difuzat vineri seară, 10 octombrie 2014.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult